Byrån du inte hittar på IKEA

Let's get
acquainted

Format ur begreppet att ingen storlek passar alla har Habitat hittat sin plats som en snabbfotad och flexibel byrå som spänner över flera områden inom branding, marknadsföring och produktion. Sedan starten 2017 har vi vuxit på nytänkande idéer och hårt arbete. Tillsammans med ny talang, frilansare och partnerbyråer levererar vi nu lösningar för både mindre lokala verksamheter samt stora globala bolag.

Vi gillar att vara annorlunda, på samma sätt som att varje uppdrag är annorlunda. Varje projekt är en möjlighet att skapa grymma resultat som hjälper dig ta nästa kliv mot toppen. Vi ser oss själva som motsatsen till bajsnödiga (ja du läste rätt) och vårt fokus ligger på smidiga samarbeten, vinnande lösningar och kraften av ett vältajmat skämt.

Monterad eller i delar? det som passar dig bäst såklart

Varumärke

Genom att se över ditt varumärkes vad, hur och varför kan vi forma grunden för en enhetlig varumärkesupplevelse. Vi ser till att allt från namn till visuell identitet berättar den story du vill berätta, visar personlighet och dansar i takt med målgruppen. Vi anpassar varumärkesresan efter dina behov och tar dig säkert i hamn med ett vinnande varumärke i resväskan.

– Namngivning
– Workshop & Analys
– Varumärkesstrategi
– Positionering
– Kommunikationsstrategi
– Visuell identitet

Digital

Med kronisk musarm sedan barnsben har vi besegrat de flesta monster i det digitala underlandet. Vi bygger funktionella webbplatser, effektiva e-handelsplatser och marknadsföring som skapar fans och följare. Allt med lite designmagi på toppen. Förkortningar som CMS, CTR, CPC, UX, SEO och ROI skrämmer oss inte det minsta.

– Webbplats
– E-handel
– Digital marknadsföring
– UX/UI
– SEO

Content

Content är det som får ditt varumärke att leva, din webbplats att sticka ut eller dina sociala medier-konton att växa. Vi producerar innehåll för analoga såväl som digitala kanaler. Allt från säljande kataloger till att visualisera tjänster, lansera produkter eller ta fram den perfekta idén till din nästa reklamkampanj.

– Social Media Management
– Grafisk formgivning
– Illustration
– Animation
– 3D-visualisering
– Film & Foto
– Kampanj

VÅR 
PROCESS

Process

Utforska 01/04

Definiera 02/04

Skapa 03/04

Aktivera 04/04

Utforska 01/04

Till en början handlar det om att vi ska förstå dig och din affär. Hur ser nuläget ut och hur är din placering på marknaden? Vilka målsättningar och visioner finns? Beroende på projektets omfattning och de utmaningar som finns bildar vi oss en tydlig förståelse för dig, ditt varumärke och dina kunder genom workshops, research, intervjuer och undersökningar.

Definiera 02/04

Genom våra fynd skapar vi insikter och nyckelpunkter utifrån kundens verklighet. Unika egenskaper, färdigheter och utmaningar hos kund eller målgruppen som sedan kan leda oss vidare i arbetet. Vi utforskar i kreativa koncept, visuella spår och tekniska möjligheter som blir underlaget för resans fortsatta riktning.

Skapa 03/04

När vi har byggt en grund att stå på börjar vi med design och produktion. Med en fullpackad ryggsäck av insikter, koncept och idéer utformas alla nödvändiga beståndsdelar till en skarp, funktionell och hållbar lösning.

Aktivera 04/04

När din produkt, webbplats eller visuella identitet är polerad in i minsta detalj ser vi till att resultatet syns för världen. Vi hjälper dig att lansera, skapa innehåll och marknadsföra. Med löpande återkoppling under hela processen ser vi till att nå de resultat och mål vi satt upp.

TEAM
 HABITAT
HABITAT TEAM HABITAT TEAM HABITAT TEAM HABITAT TEAM HABITAT TEAM HABITAT TEAM HABITAT TEAM HABITAT TEAM HABITAT TEAM
HABITAT TEAM HABITAT TEAM HABITAT TEAM HABITAT TEAM HABITAT TEAM HABITAT TEAM HABITAT TEAM HABITAT TEAM HABITAT TEAM
WE ARE THE AGENCY HABITAT WE ARE THE AGENCY HABITAT WE ARE THE AGENCY HABITAT WE ARE THE AGENCY HABITAT
Daniel Zackrisson
HEAD OF DIGITAL MARKETING & CONTENT
Andreas Klemets
HEAD OF BRAND & DESIGN
Andreas miehling
head of tech

MaKE US 
DANCE!

Linnea Nilsson
DIGITAL MARKETER
Henrik Berglund
3D Artist & film producer
Petter johansson
full stack developer
Josefin Zackrisson
SOCIAL MEDIA & SEO
kajsa elfström
UX/UI-Designer / Art director
Kim Eriksson
FULL STACK DEVELOPER
Daniel willby
Senior Digital Strategist

Kunder

Upptäck
vårt arbete